КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Візит делегації з Соціалістичної Республіки В’єтнам (2-7 жовтня 2011 р.)

В рамках візиту в Україну делегація з Дослідного інституту шкіри та взуття, яку очолював директор Нго Дай Куанг, відвідала Київський національний університет технологій та дизайну.

У числі в’єтнамської делегації були: заступник директора Ву Нгок Занг (випускник КНУТД 1987 року), заступник директора Нгуєн Мань Хой, керівники відділів Донг Хайой, Нгуєн Тібіх Ханг та Хоанг Тімін Нгуєт.

3 жовтня 2011 року відбулась офіційна зустріч в’єтнамської делегації з ректором, проф. д.е.н. І.М. Грищенко, проректорами проф. д.т.н., Б.М. Злотенко, проф. д.т.н. І.В. Панасюком, радником ректора, проф. Д.Б. Головком, деканами та керівниками підрозділів університету.

Також делегація відвідала кафедри університету:

  • кафедру конструювання і технології переробки виробів із шкіри (завідувач кафедри проф. д.т.н. В.П. Коновал);
  • кафедру технології шкіри та хутра (завідувач кафедри проф. д.т.н. Е.Є. Касьян);
  • кафедру техногенної безпеки (завідувач кафедри проф. д.т.н. І.В. Панасюк);
  • кафедру тепломасообмінних процесів (завідувач кафедри проф. д.т.н. Б.М. Злотенко).

Під час зустрічі з ректором, проф. д.е.н. І.М. Грищенко, проректором з наукової роботи проф. д.т.н. Б.М. Злотенко та візитів на профілюючі кафедри університету були встановлені наступні домовленості у сферах навчального та науково-технічного співробітництва:

  • КНУТД виказав готовність та зацікавленість у підготовці в’єтнамських громадян в університеті на контрактній основі. У 2011 році КНУТД приймає на навчання в аспірантурі за контрактом 2 здобувачів з Дослідного інституту шкіри та взуття за спеціальностями: «Економіка та управління підприємствами» та «Технологія взуття, шкіряних виробів та хутра».
  • Сторони домовилися обмінюватися делегаціями наукових співробітників та викладачів.
  • Сторони домовилися розвивати співробітництво в питаннях використання наукових розробок науковців обох організацій.

Делегація з В’єтнаму взяла участь у роботі І Міжнародної науково-практичної конференції «Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України» (6-7 жовтня 2011р.).

Наприкінці візиту Сторони підписали Протокол зустрічі, в якому були окреслені основні питання та шляхи подальшого співробітництва.

07.10.2011