КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

«Золота осінь» – теплий дарунок від першокурсників!

Традиційний концерт для першокурсників «Золота осінь» – ще один подарунок рідному університету з нагоди 87-річниці заснування Київського національного університету технологій та дизайну. «Золота осінь» – дійство, яке об’єднує талановиту молодь, усі художні гуртки Центру культури та мистецтв КНУТД та шанованих гостей з метою відкриття нових талантів.

Першокурсники всіх факультетів підготували творчі візитівки в різних жанрах мистецтв. Студенти подарували незабутні емоції та гарний настрій усім присутнім своїми яскравими виступами. Кожен факультет унікально себе презентував. Запальні пісні, жартівливі номери, драйвові танці, справжній реп-баттл, казки на сучасний лад – були запропоновані  для перегляду найкращим глядачам. Не зважаючи на те, що відчувалась конкурента боротьба між факультетами, присутні в залі шалено підтримували виступи кожного, хто був на сцені. Адже Ми – родина Київського національного університету технологій та дизайну – єдині й у цьому наша сила!

Дотепні та бадьорі першокурсники факультету хімічних та біофармацевтичних технологій
створили новий хімічний елемент
Спортивні та стильні юристи дають поради як вести здоровий спосіб життя
Baby-boss входить у лави клану ФЕБіо. Драйвове виконання пісні
студентами факультету економіки та бізнесу.

Студенти факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій показали,
як треба отримувати бюджетні місця у грі «Хто хоче бути бюджетником?»

Першокурсники-дизайнери пояснили, що у них на факультеті «не творять, а творять»! Перевтілення гарної персони у модну леді
продемонстрували студенти факультету індустрії моди

Поетичні привітання пролунали від співробітника нашого університету, народного артиста України Вадима Крищенка, музичні подарунки всім глядачам подарували Студія етно-джазу, народний вокальний ансамбль «Смайл», Студія народної пісні «Червона калина», у складі якої виступають студенти з чотирьох країн світу, а також гостей свята привітав заслужений артист України, композитор та співак Михаїл Брунський – автор першої в Україні електро-рок опери «Орфей і Еврідіка назавжди».

Народний артист України Вадим Крищенко Студія етно-джазу Народний вокальний ансамбль «Смайл»
Студія народної пісні «Червона калина»  Заслужений артист України Михаїл Брунський

Хореографічний жанр представляли народний ансамбль естрадного танцю «БУМ», Школа бального танцю «Вчимось красиво танцювати», а також студентка Київського коледжу КНУТД Анна Буренкова з традиційним індійським танцем.

Народний ансамбль естрадного танцю «БУМ» Школа бального танцю «Вчимось красиво танцювати» Студентка Київського коледжу КНУТД Анна Буренкова

Усіх учасників концерту щиро привітав ректор університету, академік Грищенко Іван Михайлович словами Василя Сухомлинського: «Людина освічена, але не вихована має гранітні груди і глиняні ноги», таким чином, підкресливши необхідність культурного розвитку молодого покоління. Іван Михайлович подякував за чудове свято мистецтв, молодості та краси і побажав усім любові, здоров’я, добра та мирного неба.

 

Дякуємо за незабутнє свято пісні, танцю і слова!

25.10.2017