КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ У IV МІЖНАРОДНОМУ СИМПОЗІУМІ «CREATIVITY. TECHNOLOGY. MARKETING» У ТЕХНІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ МОЛДОВИ

У рамках  IV міжнародного симпозіуму «Creativity. Technology. Marketing» з дружнім візитом завітали до Технічного університету Молдови (ТУМ) (м. Кишинів) завідувач кафедри ЕПО Остапенко Н.В. та професор кафедри ЕПО Пашкевич К.Л. На пленарному засіданні з вітальним словом виступили ректор ТУМ професор Віорел Бостан, декан факультету текстилю і поліграфії ТУМ проф. Валентина Булгару. В роботі оргкомітету симпозіуму взяли участь декан факультету дизайну КНУТД проф. Колосніченко М.В. та Пашкевич К.Л.

Наукові дискусії відбувались протягом 26-27 жовтня 2017 року в двох секціях «Текстиль» та «Поліграфія» за участі науковців з Франції, Німеччини, Великобританії, України, Румунії, Росії та Молдови. Представники КНУТД, Остапенко Н.В. та Пашкевич К.Л., зробили доповідь «Сучасні підходи до проблемно-орієнтованого дизайн-проектування одягу» на пленарному засіданні. Свої наукові доробки на симпозіумі заочно представили науково-педагогічні працівники факультетів дизайну та індустрії моди КНУТД проф. Супрун Н.П., доценти Власенко В.І., Арабулі С.І., Колосніченко О.В., Васильєва І.В., Луцкер Т.В., Васильєва О.С., докторанти Винничук М.С., Редько Я.В., аспіранти Фролов І.В., Рубанка А.І., Токар Г.М., Герасименко О.Д. та інші.

Інформація на сайті Технічного університету Молдови http://utm.md/blog/2017/10/27/simpozionul-international-creativitate-tehnologie-marketing/

31.10.2017