КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Випускники ФРІІТ підтверджують свій професіоналізм

24-28 жовтня 2017 року в Івано-Франківську в приміщенні обласного академічного музично-драматичного театру імені Івана Франка відбувся XXVI Міжнародний огляд-конкурс дипломних проектів випускників архітектурних та дизайнерських спеціальностей вищих навчальних закладів.

 

Організатори – Інститут архітектури, будівництва та туризму ІФТУНГ та  Національна спілка архітекторів України. До Франківська з’їхались фахівці з Києва, Дніпра, Сум, Львова, Полтави, Одеси, Харкова, Чернівців, Черкас.

До участі у конкурсі подано понад 300 дипломних проектів бакалаврів, спеціалістів та магістрів архітектурних та дизайнерських спеціальностей багатьох архітектурних і дизайнерських шкіл України, а також Польщі і Молдови.

Компетентне журі визначало переможців конкурсу.

Диплом І ступеня в номінації «Дизайн інтер’єру» отримала випускниця 2017 р. факультету РІІТ спеціальності «Дизайн» Костомаха Кароліна – науковий керівник Попова Ірина Іванівна.

Диплом ІІІ ступеня в номінації «Графічний дизайн» отримала випускниця 2017 р. факультету РІІТ спеціальності «Дизайн» Свіргун Анна – науковий керівник Попова Ірина Іванівна

Переможці у номінаціях нагороджені дипломами, які матимуть вплив на рейтинг студентів у виші та враховуватимуться при працевлаштуванні.

03.11.2017