КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Нові сертифікати знову в скарбниці кафедри промислової фармації

Активну участь в роботі V науково-практичній конференції школи молодих науковців ПАТ «Фармак» «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво», що відбулася 30 жовтня 2017 року, прийняла студентка магістратури кафедри промислової фармації Кивенко Т.О. За успішну постерну доповідь на тему «Бактерицидні засоби для профілактики та лікування бактеріальних захворювань» студентка отримала сертифікат.

 

У жовтні цього року на базі Київського національного університету технологій представником компанії Феноменекс був проведений навчальний семінар англійською мовою «Reversed Phase HPLC Method Development».

В семінарі взяли участь співробітники аналітичних, клініко-діагностичних, мікробіологічних, фізико-хімічних лабораторій провідних підприємств фармацевтичної та харчової промисловості, а також близько тридцяти викладачів та студентів факультету хімічних та біофармацевтичних технологій КНУТД.

На зустрічі з науково-педагогічними співробітниками та студентами університету 01.11.2017 року регіональний менеджер ООО «РЕАЛАБ» Тимофій Чижиков урочисто вручив сертифікати, що підтверджують проходження навчання за вище названою тематикою.

Участь у таких семінарах сприяє організації практикоорієнтованого навчання та дає можливість викладачам покращити знання англійської мови.

Поздоровляємо всіх учасників наукових заходів та бажаємо успіхів у подальшій роботі!

06.11.2017