КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МАРКЕТОЛОГА НА ФАКУЛЬТЕТІ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕСУ

Традиційно щороку восени в стінах Київського національного університету технологій та дизайну студенти та викладачі кафедри економічної кібернетики та маркетингу відзначають професійне свято - День Маркетолога.

У цьому році заходи, присвячені цій події були насправді урочистими та яскравими, адже студенти святкували разом зі своїми  викладачами та студентами інших спеціальностей та факультетів.     

День Маркетолога – свято неофіційне, але дуже яскраве,  відзначається щороку  25 жовтня. Точкою відліку для маркетингової діяльності в нашій країні можна вважати 25 жовтня 1975,  коли було створено управління з маркетингу та реклами при Міністерстві зовнішньої торгівлі СРСР, яке займалося просуванням радянських товарів на зарубіжних ринках. Саме тому цей день став офіційною датою для святкування Дня маркетингу.

На початку святкових заходів проректор з міжнародних зв’язків, професор Віталій Васильович Чабан звернувся з вітальним словом до всіх студентів та викладачів-маркетологів КНУТД.

До привітань також приєдналися декан факультету професор Олександра Володимирівна Ольшанська, завідувач кафедри економічної кібернетики та маркетингу Ольга Юріївна Чубукова, завідувачі та викладачі кафедр факультету економіки та бізнесу, представники інших факультетів.

Студенти-маркетологи організували цілу низку цікавих та креативних акцій та заходів цього дня. У програмі свята були розважальні, пізнавальні та навіть смішні моменти з життя маркетологів, багато приємних сюрпризів та подарунків.

Кожен зумів розділити радість від святкування Дня маркетолога!

Бажаємо натхнення всім маркетологам у реалізації креативних ідей!

06.11.2017