КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Знайомство старшокласників Технічного ліцею м. Києва з нашим університетом

У рамках програми «Абітурієнт-2018» у Київському національному університеті технологій та дизайну, спільними зусиллями викладачів та студентів кафедр конструювання та технології виробів із шкіри, біотехнології, шкіри та хутра, комп’ютерно-інтегрованих технологій та вимірювальної техніки під керівництвом Гаркавенко С.С., Мокроусової О.Р., Здоренко В.Г. та за підтримки керівництва університету, була проведена робоча зустріч з вчителями та учнями 10 та 11 класів Технічного ліцею м. Києва.

 

У ході зустрічі потенційні абітурієнти та гості були ознайомлені з професією взуттьовика в умовах музею та дизайн-студії кафедри КТВШ, стали глядачами промислового показу студентських розробок у навчальних майстернях кафедри КТВШ, а також учасниками майстер-класу по розробці виробу своєї мрії за допомогою програмного комплексу «Delcam Сrispin».

 

Співпраця між  студентами кафедри КТВШ і учнями ліцею була продуктивною завдяки теплому спілкуванню. Гостям було запропоновано згідно з обраною ними формою колодки та виду взуття створити сучасний образ модного та технологічного виробу з елементами декорування в умовах лабораторії «Delcam Сrispin» кафедри КТВШ.

 

Студенти кафедри КТВШ із задоволенням ділилися своїми практичними навичками та допомагали нашим юним гостям у їх творчій роботі. У процесі роботи ліцеїсти залишили свою контактну інформацію. За результатами майстер-класу робоча група кафедри КТВШ проведе відбір кращих робіт і всі учасники заходу отримають електронною поштою версію власної розробки на згадку про цю подію.

10.11.2017