КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Наш університет на ІІ-ому Міжнародному Форумі «INNOVATION MARKET»

Київський національний університет технологій та дизайну долучився до участі в ІІ-ому Міжнародному Форумі «INNOVATION MARKET», який проходить з 21 по 24 листопада в Міжнародному виставковому центрі.

 

Свої інноваційні винаходи та розробки демонструють виші КНР та технологічні компанії, які працюють під егідою Міністерства науки і технологій Китаю та Китайського центру обміну науковою та технологічною інформацією (CSTEC). Вони пропонують останні досягнення у сфері інформаційних технологій, енергетики, транспорту, нових матеріалів.

 

На майданчику МОН України представлено інновації, розроблені ВНЗ, професійними, позашкільними, дошкільними та іншими навчальними закладами. Зокрема, безпілотники, модель наносупутника, функціональні ювелірні вироби, зарядні станції для електромобілів, технологія безшумного руху потягів і т.д.

  

Київський національний університет технологій та дизайну продемонстрував сучасні розробки з легкої промисловості, дизайну, електрохімії, зокрема, фарбу, що захищає від випромінювання електронних приладів і має значний потенціал для промислового використання.

Наш стенд відвідали зарубіжні гості Форуму: американський вчений і підприємець, третій космічний турист Грег Олсен,

Заступник Міністра Науки та Технологій пан Лі Менг,

численні китайські та вітчизняні експоненти та відвідувачі.

 

На Форумі широко представлені технології та розробки, що полегшують життя людини і водночас спрямовані на вирішення проблем захисту навколишнього середовища. Невід’ємною складовою є проведення конференцій та семінарів, де учасники Форуму шукають можливості впровадження представлених інновацій, залучення інвестицій, ініціювання необхідних законопроектів, розвитку стартапів.

Участь у таких масштабних подіях є важливою складовою розширення поінформованості про світ інновацій та пошуку ділових зв’язків для розробки та реалізації спільних інноваційних технологічних рішень.

Під час Форуму на заходах ділової програми були присутні більше 100 студентів і викладачів факультетів економіки та бізнесу, а також підприємництва та права.

За традицією студенти фотографувалися на стенді свого університету.

23.11.2017