КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СТУДЕНТА 19

19 листопада 2011р. на Хрещатику та на Майдані Незалежності відбулося святкування Міжнародного Дня студента, в якому прийняли участь  30 вищих навчальних закладів, серед яких КНУТД  був найактивнішим учасником.

О 12.30 свято відкрив студентський парад від Майдану Незалежності до вул. Хрещатик, 36. Колону КНУТД представляли студенти всіх факультетів, а також студенти нашого Київського коледжу.

Наш університет зайняв третє місце за участь у параді.

З 12-16.00 на Хрещатику працювали інформаційні майданчики – намети. Наш університет запропонував всім відвідувачам познайомитись зі всіма спеціальностями, яких можна набути на факультетах КНУТД, а також побачити творчі роботи наших студентів факультетів ТЛП та Дизайну.

О 13.30 на Майдані Незалежності відбувся святковий гала-концерт, який тривав до 20.30. Серед  64  концертних виступів  від  тридцяти  вищих навчальних закладів КНУТД подарував  8 концертних номерів, в яких взяли участь: учасники школи моделей студентського будинку моди, солісти вокального ансамблю «SMILE», учасники народного ансамблю естрадного танцю «БУМ», арт-гурт «Механушки».

Вперше на головній сцені Майдану Незалежності виступали, студенти з Китайської народної республіки, які навчаються в КНУТД.

25.11.2011