КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Креативний майстер-клас «Матеріал. Масштаб. Контекст» викладача Лондонського Університету Мистецтв Клер МакКормак в КНУТД

Запрошуємо студентів, майбутніх дизайнерів і всіх бажаючих на майстер-клас «МАТЕРІАЛ. МАСШТАБ. КОНТЕКСТ» викладача Лондонського Університету Мистецтв Клер МакКормак (Claire McCormack)

19 березня о 12.00 в ауд. 4-0104.

Джерелом натхнення на майстер-класі буде папір для розвитку творчих здібностей, неординарних рішень в створенні останніх трендів в дизайні та мистецтві, концептуальних і креативних підходів та ідей для майбутніх проектів.

Вимоги:

Учасники майстер-класу будуть працювати з папером різної фактури, кольору і розміру: калька, графічний папір, крафт, фольга, газета, а також ножиці і канцелярський ніж (мати з собою). Обов'язкова умова участі в майстер-класі мати фотоапарат і ліхтарик, або телефон з гарною камерою і вбудованим ліхтариком.

Майстер-клас допоможе в подальших розробках інноваційних і творчих проектів у різних напрямах: дизайн одягу, текстильний дизайн, дизайн костюмів для театральних постановок. За допомогою паперу учасники створюватимуть нові образи, предмети і арт-об'єкти і фіксувати експерименти на фото і відео.

Пані Клер МакКормак - директор програми Foundation, CCW (Camberwell, Chelsea and Wimbledon Colleges of Arts), UAL, практикуючий дизайнер театральних сцен і костюмів для театральних і оперних постановок. В її портфоліо роботи для кращих британських театрів, опер і продакшнів: Королівський національний театр, Королівський оперний театр, Національний молодіжний театр, Театр «Ворота» в Дубліні, Театр «Новий Кінець» в Лондоні, а також робота на телеканалі BBC.

Організатор: Офіційний ексклюзивний рекрутинг представник University of the Arts London в Україні та країнах СНД - Освітня Група «ДонСтрім».

 

Участь в майстер-класі – безкоштовна, за попереднім записом (тел. +38 093 0574071), кількість місць обмежена.

16.03.2018