КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Півфінал Ліги сміху КНУТД

За ініціативи та організації студентського самоврядування 17.04.2018 в Київському національному університеті технологій та дизайну вперше пройшов новий формат гри веселих та кмітливих – півфінал Ліги сміху КНУТД. Головна зміна – якісна редактура та інша система оцінювання: якщо один член журі встав – один бал отримала команда. Головною інтригою став для глядачів батл. У півфіналі зустрілись команди: збірна факультетів «Кайфун», яка бореться за участь у фіналі Студентської ліги сміху міста Києва проти команд інших столичних університетів, збірна факультетів «Паб 1930», яка також брала участь в 1/8 Студентської ліги сміху міста Києва, команда ФІМ «Полуничний джем», команда ФІМ «Поза глуздом», збірна іноземних студентів «Дружба народів», команда МКТ «Deadline», команда МКТ «Нелегали».

А оцінювало виступ вельмишановне журі, до складу якого ввійшли: Дубневич Ярослав – актор театру і кіно, фіналіст Одеської і полуфіналіст Київської ліги сміху у складі команди «Бомба-ракета»; Ігор Навгород – чемпіон Київської ліги сміху 2017 року у складі команди «Род-Айленд»; Вадим Шаповалов – актор, ведучий, учасник Київської ліги сміху у складі команди «Маленький нюанс»; Анна Самініна – режисер, актриса; Роман Кожушко – голова первинної профспілкової організації студентів КНУТД.

 

Право пройти у фінал команди виборювали у представленні команди та батлі. Учасники кожної з команд доклали максимум зусиль та показали все, на що здатні.

 

Батл вийшов дуже цікавим і повен несподіванок, команди йшли нога в ногу. За рішеннями журі поступово із батлу до фіналу пройшли команди: «Паб 1930», «Кайфун», «Нелегали», «Deadline», «Дружба народів».

 

 

Дякуємо всім, хто прийшов підтримати команди, і вітаємо команди, які пройшли у фінал!

 

 

Якщо по поважній причині Ви пропустили півфінал Ліги сміху КНУТЛ – не біда:

07.05.2018