КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжкафедральний науковий семінар для попередньої експертизи дисертаційної роботи Зелінського Г.Ю.

24 вересня 2018 р. о 15.00

в ауд. 2-406(кафедра КТВШ) відбудеться міжкафедральний науковий семінар для попередньої експертизи дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.18 – Технологія взуття, шкіряних виробів і хутра аспіранта кафедри комп’ютерних наук та технологій

Зелінського Григорія Юрійовича

на тему «УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДУ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРОЕКТУВАННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ СХЕМ РОЗКРОЮ ЛИСТОВИХ МАТЕРІАЛІВ»

Науковий керівник:     

Чупринка Віктор Іванович, доктор технічних наук, професор кафедри комп’ютерних наук та технологій Київського національного університету технологій та дизайну.

Рецензенти:

Краснітський Сергій Михайлович, доктор фізико-математичних наук, професор кафедри комп’ютерних наук та технологій Київського національного університету технологій та дизайну;

Бабич Антоніна Іванівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри конструювання та технологій виробів зі шкіри Київського національного університету технологій та дизайну.

 

 

Голова міжкафедрального наукового семінару, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри техногенної безпеки та тепломасообмінних процесів КНУТД Панасюк І. В.

Секретар міжкафедрального наукового семінару, кандидат технічних наукдоцент кафедри конструювання і технології виробів зі шкіри КНУТД Бабич А. І.

17.09.2018