КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПІДСУМКИ ОЧНОГО ТУРУ ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ

14 грудня на базі кафедри професійної освіти в сфері технологій та дизайну за участю кафедри технології та конструювання швейних виробів Київського національного університету технологій та дизайну пройшов другий тур ІІІ Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання (виготовлення швейних виробів).

До очного змагання було запрошено переможців дистанційного етапу Олімпіади, в якому взяли участь старшокласники загальноосвітніх навчальних закладів із Житомирської, Сумської, Луганської, Львівської, Київської та інших областей України.

Учасників привітали декан факультету індустрії моди Зубкова Людмила Іванівна, голова журі олімпіади, завідувач кафедри професійної освіти в сфері технологій та дизайну Деркач Тетяна Михайлівна, член журі, доцент кафедри технології та конструювання швейних виробів Проданчук Ірина Вікторівна.

 

Виконання конкурсних завдань продемонструвало творчі здібності та якісні вміння учасників Олімпіади.

 

Перемогу здобули:

І місце – Бабікова Дар’я, м. Малин, Житомирська область

ІІ місце – Сікула Надія, м. Суми, Сумська область

ІІІ місце – Шабельник Руслана, м. Бровари, Київська область

 

 

Для учасників Олімпіади було організовано ознайомчу екскурсію навчальними лабораторіями університету, яку провела голова студентського самоврядування  університету Валерія Кураксина та співробітники кафедр факультету індустрії моди.

 

 

  

Вітаємо переможців і бажаємо всім учасникам наснаги та успіхів, а в майбутньому - влитися у творчий та дружній колектив студентів КНУТД!

18.12.2018