КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Представники університету взяли участь у підсумковій зустрічі Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України Британської Ради

5 березня 2019 р. проектна команда Київського національного університету технологій та дизайну, на чолі з ректором Іваном Михайловичем Грищенко, взяла участь у підсумковій зустрічі Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України, розробленої Британською Радою в партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України та Фундацією лідерства у вищій освіті (Велика Британія).

Захід пройшов під гаслом «Innovate. Lead. Inspire» та підсумував результати впровадження трирічної програми, яка охопила 40 університетів та підготувала близько 300 агентів змін. Серед успішних учасників програми і наш університет, який успішно впровадив власний проект «Розвиток підприємницьких та інноваційних ініціатив в університеті» та продовжує удосконалення та покращення набутих досягнень та результатів. Яскравим підтвердження цьому є перемога Київського національного університету технологій та дизайну в наступній п’ятирічній програмі Британською Ради - “Creative Spark”, яка розпочалась у цьому році.

Почесними спікерами панельних дискусій були Саймон Вільямс, Директор Британської Ради в Україні, Василь Кремінь, Президент НАПН України, Лілія Гриневич, Міністр освіти і науки України, Елісон Джонс, генеральний директор національної освітньої агенції Великої Британії Advance HE та інші.

Під час заходу учасники програми та запрошені національні і міжнародні експерти обмінятися досвідом і кращими практиками та взяли участь у цікавій дискусії щодо розвитку лідерського потенціалу в університетах, пов’язаного із реформою вищої освіти в Україні.

07.03.2019