КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь КНУТД у першій в Україні спеціалізованій виставці «УНІФОРМА ЯК ОБЛИЧЧЯ БІЗНЕСУ»

Київський національний університет технологій та дизайну та освітній інвестиційно-технологічний  кластер легкої промисловості у м. Києві прийняли участь у першому технологічному форумі "UPDATE Українского легпрому" та у виставці "Уніформа як обличчя бізнесу", яка відбулася 22-23 квітня 2019 року в Торгово-промисловій палаті України.

 

 

Даний захід є важливим для просування розробок Київського національного університету технологій та дизайну на ринок легкої промисловості та інших галузей вітчизняної промисловості. На форумі та виставці були присутні представники підприємств, навчальних закладів, дизайнери, постачальники обладнання.

Ректор І.М. Грищенко та представники освітнього інвестиційно-технологічного кластеру легкої промисловості у м. Києві взяли участь у зустрічі керівників регіональних кластерів України, яка відбулася  в Україні вперше. Така зустріч стане платформою для знайомства та початку співпраці великої кількості українських виробників уніформи з їх потенційними замовниками.

 

 

Із доповідями на форумі, на якому також були присутні викладачі та студенти нашого університету, виступили спікери: президент ТПП України Чижиков Г.Д., голова Національного галузевого партнерства в легкій промисловості України Голда Виноградська, директор компанії «SOFTORG» Звєрєв Олександр, ректор КНУТД Грищенко І.М. т.і.

24.04.2019