КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ХVІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ ТА СТУДЕНТІВ «НАУКОВІ РОЗРОБКИ МОЛОДІ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ»

18 квітня 2019 року відбулась ХVІІІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та студентів «Наукові розробки молоді на сучасному етапі» на базі Київського національного університету технологій та дизайну, в рамках якої була проведена підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Технології легкої промисловості».

З вітальним словом до учасників конференції звернувся ректор Іван Михайлович Грищенко, який відмітив, що в умовах сучасного стану економіки актуальним є запровадження механізмів розвитку науки та інновацій саме у середовищі студентів і молодих вчених.

Пленарне засідання розпочала аспірант Бутенко Оксана із доповіддю про композитні фарби для захисту електроніки від електромагнітного випромінювання, які використовуються для захисту електронного обладнання різноманітного призначення, особливо виконаного у легких полімерних корпусах без металевих екранів. Фарби розроблено зусиллями фахівців та студентів факультету хімічних та біофармацевтичних технологій під керівництвом професора Барсукова В’ячеслава Зіновійовича.

На пленарному засіданні були заслухані цікаві і змістовні доповіді студентів:

  • Поночовної Анастасії (Державний вищий навчальний заклад «Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана»);
  • Сергійчука Віталія (Національний університет «Львівська політехніка»);
  • Кущ Яни (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця) та Криворотенка Максима (Національної академії Національної гвардії України);
  • Шацько Олени (Українська інженерно-педагогічна академія); Нечипорук Дар’ї (Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»);
  • Матрофайло Марія (Хмельницький національний університет);
  • Коваленко Лідія (Херсонський національний технічний університет);
  • Варданян Анни, Данілевича Артеам, Лазарчук Марії, Піддубної Олени, Гнатюк Оксани, Комкіної Катерини, Смоленської Богдани, Шенєвої Анастасії (Київський національний університет технологій та дизайну). 

 

 

 

 

 

Претенденти на призові місця виступили з доповідями також на секційних засіданнях, де у процесі дискусій були визначені недоліки та переваги кожного з запропонованих наукових рішень та шляхи подальшого їх розв’язання, остаточно визначені переможці.

Завершилось пленарне засідання конференції церемонією нагородження переможців та учасників конкурсу.

Переможці - автори 13 кращих наукових робіт були нагороджені дипломами оргкомітету Конкурсу, 10 – заохочувальними грамотами галузевої конкурсної комісії.

 

 

 

 

 

Дякуємо за участь!

26.04.2019