КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Перемога на Всеукраїнській олімпіаді як підтвердження високого рівня професійної підготовки студентів-менеджерів в університеті

Майбутня управлінська еліта 18-19 квітня 2019 року у Тернопільському національному економічному університеті демонструвала професійні компетентності в рамках ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування».

Серед переможців за освітнім рівнем «бакалавр» – Тищенко Світлана, студентка 4 курсу кафедри менеджменту факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну, яка отримала Диплом ІІ ступеня та срібну медаль. Студентка 3 курсу спеціальності «Менеджмент» Рафальська Ірина отримала Сертифікат учасника та безцінний досвід участі у таких заходах.

У ІІ етапі Всеукраїнської  олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» за освітнім рівнем «бакалавр» взяло участь понад 70 студентів з різних  закладів вищої освіти України. Тестування, розв’язування ситуаційних завдань – такі випробовування чекали наших студентів на Олімпіаді.

  

Подяку за роботу у складі Журі Олімпіади отримала і завідувач кафедри менеджменту, д.е.н., проф. Касич Алла Олександрівна.

Високий рівень організації, цікаві олімпіадні завдання, гостинна атмосфера Тернопільського національного економічного університету – це далеко не повний перелік характеристик такого важливого для всієї спільноти заходу!

03.05.2019