КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД – активний учасник розвитку студентської науки у галузі «Менеджмент»!

25 квітня 2019 р. Київський національний університет технологій та дизайну радо вітав студентів з усієї України в рамках підсумкової науково-практичної конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу наукових робіт студентів зі спеціалізації «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності».

Слід  відзначити, що конкурс проводився за підтримки Британської Ради в рамках реалізації проекту Creative Spark, учасником якого є Київський національний університет технологій та дизайну.

Протягом першого етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності» галузева конкурсна комісія розглянула 76 поданих наукових робіт від 89 авторів, які надійшли з 35 закладів вищої освіти України та здійснила їх перевірку відповідно до таких критеріїв, як актуальність, науковість, інноваційність. За результатами рецензування було сформовано рейтинговий список наукових робіт, а авторів 20 робіт запрошено на підсумкову конференцію.

Цікаві ідеї на високому науковому рівні представляла молодь з 18 ЗВО України. Щиро вдячні студентам за наполегливість та креативність, їх керівникам – за наставництво, а високоповажній галузевій конкурсній комісії – за об'єктивність на всіх етапах конкурсу.

 

Галузева конкурсна комісія була представлена професорами та доцентами з Харківського навчально-наукового інституту Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи», Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», Полтавської державної аграрної академії, Тернопільського національного економічного університету, Сумського національного аграрного університету, Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара, Київського національного торговельно-економічного університету, Житомирського державного технологічного університету, Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, Національного університету «Львівська політехніка», Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Київського національного університету технологій та дизайну.

 

Київський національний університет технологій та дизайну всім учасникам конкурсу бажає нових здобутків у сфері науки та їх імплементації у реальну економіку!

03.05.2019