КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Екскурсія по стародавнім фортецям України

За підтримки Первинної профспілкової організації співробітників університету відбулася екскурсія по м. Кам’янець-Подільськ (Хмельницька область) та м. Хотин (Чернівецька область).

Співробітники університету разом зі своїми родинами у м. Кам’янець-Подільськ відвідали Кафедральний костьол 16-19 ст., фортецю «Старий Замок», а також здійснили прогулянку по місту та мали можливість полюбуватися скелястим каньйоном р. Смотрич. Під час екскурсії екскурсанти дізналися про історію міста та основні етапи розбудови і функціонування фортеці.

 

 

 

 

 

Історичні пам’ятки м. Кам’янець-Подільська та фортеці «Старий Замок»

 

У другій частині екскурсії співробітники університету відвідали Державний історико-архітектурний заповідник «Хотинська фортеця» (м. Хотин). «Хотинська фортеця» – це честь та доблесть українських козаків на чолі з гетьманом Петром Сагайдачним. Фортеця вразила екскурсантів своєю величністю та неприступністю. Відвідувачі Державного історико-архітектурного заповідника «Хотинська фортеця» мали можливість насолодитися природою, красою і структурою фортеці, ознайомитися із життям козаків у фортеці та на деякий час відволіктися від міського життя.

 

 

 

 

Державний історико-архітектурний заповідник «Хотинська фортеця» (м. Хотин)

 

Всі учасники екскурсії отримали задоволення від знайомства з історичними пам’ятками архітектури м. Кам’янець-Подільська та м. Хотина, а сама екскурсія залишила багато позитивних емоцій та вражень.

04.06.2019