КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжнародний фотопленер у Польщі

На початку червня 2019 року у польському місті Пйотркув Трибунальський проводився Міжнародний фотографічний пленер «Схід-Захід 2019 «Створення».

Під керівництвом старшого викладача кафедри дизайну Київського національного університету технологій та дизайну Потаніна Станіслава Євгенійовича у фотопленері взяли учать студентки 3-го курсу, гр. БДф-16, освітньої програми «Фотовідеодизайн» Бричук Олена та Різниченко Валерія.

Цей захід зібрав фахівців і любителів фотомистецтва з різних країн: Білорусі, Польщі, Словаччини, Чехії та України. Під час пленеру відбувались практичні заняття з різних методик і прийомів модельної фотозйомки.

 

 

Студентки кафедри дизайну – майбутні фотовідеодизайнери виступили з доповіддю «Сучасні тенденції у молодіжній фотозйомці».

Уцілому, пленер надав можливість обмінятися досвідом і напрацюваннями різних фотографічних шкіл європейського рівня. Додатковим бонусом стало відвідування двох спеціалізованих музеїв фотографії у старовинних, історичних містах Польщі: Кракові та Замості.

Корисні знання та яскраві враження набудуть своє втілення в діяльності як студентів, так і викладачів кафедри дизайну.

17.06.2019