КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД – у авангарді боротьби з коронавірусом

У ці, непрості для всього світу дні, коли вірус COVID-19 поширився далеко за межі Китайської народної республіки, кожен колектив, громадянин має відчути відповідальність за своє здоров’я та здоров’я своїх рідних та близьких.

Так, колектив Київського національного університету технологій та дизайну не залишився в стороні, та докладає усіх зусиль для стримування розповсюдження інфекції як в Україні, так і за кордоном. Коронавірус – це не стихія, а хвороба; тому її треба лікувати, а ще краще запобігати. Коли біда прийшла в КНР, університет відправив допомогу студентам та співробітникам Київського інституту в Цілу (м. Цзінань, провінція Шандун) 16 тис. захисних масок і костюмів спецзахисту.

 

Викладач КНУТД Воляник О.Ю. доставляє гуманітарний вантаж в КНР

 

Нині в університеті на факультеті Індустрії моди (декан професор  Зубкова Л.І.) шиють захисні маски різного ступеню захисту. Заступником проректора Павленко В.М. було організовано закупівлю та доставку матеріалів. Завдячуючи факультету Індустрії моди та факультету Дизайну (декан професор Колосніченко М.В.) у 2020 році університет зайняв 62 місце в світі в Рейтингу кращих шкіл моди та дизайну за версією впливового журналу CEOWORLD Magazine.

Ректор університету академік НАПН України Грищенко Іван Михайлович відзначив самовіддану працю і подякував викладачам та студентам, які активно включились у цю роботу.

 

Співробітники кафедри Конструювання та технології швейних виробів (завідувач професор Березненко С.М.) разом зі студентами розпочали виробництво захисних масок для потреб університету

05.03.2020