КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

У ногу з часом та обставинами

«Залишайтесь Вдома» цей та інші нагальні сьогодні гасла є не порожніми словами для Київського національного університету технологій та дизайну. Тож у зв’язку з продовженням карантину своє засідання провела вчена рада Навчально-наукового інституту інтернаціоналізації вищої освіти та науки, використовуючи сучасні технічні можливості: дистанційно у відеоформаті обговорили важливі питання, виклики та завдання, які постали перед університетом, науково-педагогічними працівниками та студентством.

Приємною констатацією, в цей складний для всього світу час, стало те, що для університету миттєве переведення всієї адміністративної діяльності та навчального процесу в дистанційну форму, а саме в онлайн відбулось без суттєвих проблем. А студенти виявляють навіть більшу активність ніж зазвичай, про що доповіли викладачі кафедри іноземних мов КНУТД.

Сподіваємось, що ситуація з санітарно-епідеміологічним станом в Україні швидко нормалізується, а весь розкритий потенціал науково-педагогічних, адміністративних працівників та здобувачів вищої освіти Київського національного університету технологій та дизайну, в цій надзвичайній ситуації стане початком наших майбутніх успіхів.

28.03.2020