КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Старт навчання в аспірантурі Київського національного університету технологій та дизайну 2020

24 вересня 2020 року, відповідно до карантинних вимог, відбулась зустріч проректора з наукової та інноваційної діяльності д.е.н, проф. Л.М. Ганущак-Єфіменко з аспірантами 2020 року вступу. Проректорка від імені ректора д.е.н, проф., академіка НАПН України Грищенка І.М. привітала аспірантів, які вступили на 1 курс навчання, побажала здоров’я, натхнення для інноваційних ідей і розробок.

Наукова спільнота КНУТД поповнилася 36 аспірантами за 14 спеціальностями і 10 галузями знань, які почали своє навчання, щоб протягом чотирьох років перейняти кращій досвід та традиції наукових та мистецьких шкіл університету, і по закінченню навчання здобути науковий ступінь доктора філософії та сформувати майбутню наукову еліту університету.

Під час зустрічі завідувач відділу докторантури і аспірантури С.І. Арабулі ознайомила з особливостями підготовки на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти та з основними положеннями Кодексу академічної доброчесності Київського національного університету технологій та дизайну.

Бажаємо успіхів аспірантам та науковим керівникам!

27.09.2020