КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Дизайнери-ювеліри КНУТД на Міжнародній спеціалізованій виставці «ЮвелірЕкспо Україна – 2020»

Вже традиційно Київський національний університет технологій та дизайну представлений на Міжнародній спеціалізованій ювелірній виставці «ЮвелірЕкспо Україна – 2020», яка відбулась 24-27 вересня 2020 року в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ).

На стенді були представлені творчі роботи студентів нашого університету – ескізи ювелірних виробів та виготовлені в матеріалі прикраси. Відвідувачі мали можливість ознайомитись з основною інформацією про Київський національний університет технологій та дизайну, якому виповнюється 90 років з дня заснування.

Викладачі – доц. М.С. Винничук, ас. Д.В. Видолоб, А.А. Мікрюков та студенти 2-5 курсів навчання презентували на виставці освітню програму «Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів» спеціалізації «Дизайн одягу» спеціальності 022 Дизайн для ознайомлення майбутніх абітурієнтів з особливостями освітнього процесу.

Виставку та стенд Київського національного університету технологій та дизайну відвідали декан факультету дизайну проф. М.В. Колосніченко, завідувач кафедри ергономіки і проектування одягу проф. Н.В. Остапенко, проф. К.Л. Пашкевич, завідувач кафедри дизайну доц. В.Є. Овчарек, завідувач кафедри художнього моделювання костюму проф. Т.В. Ніколаєва.

Такий захід – унікальна можливість для викладачів та студентів поділитись думками про актуальні напрями розвитку ювелірної галузі, найсучасніші тренди у дизайні прикрас, техніки та технології виготовлення креативних виробів, обмінятись досвідом та напрацюваннями з керівниками ювелірних компаній та мистецькими закладами.

Запрошуємо на навчання за сучасною освітньою програмою

«Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів»!

30.09.2020