КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Підсумки V-го Студентського сателітного регіонального симпозіуму Міжнародного Електрохімічного Товариства (ISE) «Перспективні матеріали та процеси в прикладній електрохімії»

21 жовтня 2020 р. в Київському національному університеті технологій та дизайну успішно відбувся  V Студентський сателітний регіональний симпозіум Міжнародного Електрохімічного Товариства (МЕТ) «Перспективні матеріали та процеси в прикладній електрохімії», присвячений 90-річчю КНУТД та кафедри електрохімічної енергетики та хімії, в режимі zoom відеоконференції,  в роботі якого прийняло участь понад 30 науковців з 4 країн світу (Польща, Чеська Республіка, Китайська Народна Республіка, Україна).

З вітальним словом до молодих науковців звернулися проректор з наукової та інноваційної роботи КНУТД Л.М. Ганущак-Єфіменко, декан факультету хімічних та біофармацевтичних технологій О.П. Баула, завідувач кафедри електрохімічної енергетики та хімії В.З. Барсуков, які відмітили велику  роль Симпозіуму для вчених-електрохіміків, а також побажали здоров’я та успіхів молодим вченим на V Cимпозіумі, який проходить у незвичному режимі відеоконференції.

Вітальне слово проректора з наукової та інноваційної роботи проф. Л. М. Ганущак-Єфіменко

Вітальне слово декана факультету хімічних та біофармацевтичних технологій проф. О. П. Баули

 

Вітальне слово завідувача кафедри електрохімічної енергетики та хімії проф. В. З. Барсукова

 

Робочі моменти Симпозіуму

 

Робочі моменти Симпозіуму

 

Робочі моменти Симпозіуму

 

Доповідь проф. В. Коцюбинського (Івано-Франківськ)

 

Екран відеоконференції, зліва направо: член наукового комітету проф. М. Яскула (Польща); доповідачі: О. Забалуєв (Київ); О. Смирнова та О. Пилипенко (Харків); доповіді: Ю. Гапон (Харків), О. Косогін та А. Кушмірук (Київ), О. Смирнова (Харків)

 

Екран відеоконференції, зліва направо: доповіді: перший ряд: В. Коцюбинський, Л. Дубенська  (Львів), М. Гургул (Краків), другий ряд: Р. Паловська (Краків), М. Солтис-Мроз (Краків), Т. Ліснича та Т. Чикида (Київ), Л. Фролова (Дніпро), В. Пічкорський та О. Букет (Київ), Т, Ненастіна (Київ)

 

Члени наукового комітету відмітили високі здобутки молодих науковців,  про що свідчили якісні доповіді. Проф. М. Яскула зазначив, що не зважаючи на пандемію Covid-19 та формат zoom відеоконференції, проведення V Симпозіуму організовано на високому рівні, та виказав надію, що коронавірус відступить, і VI Симпозіум, який відбудеться в 2021 році, пройде в Києві, в стінах КНУТД.

25.10.2020