КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Київський національний університет технологій та дизайну включено до світового рейтингу університетів GreenMetric 2020

            

Ще однією приємної новиною до 90-річчя нашого університету стало визнання досягнень нашого науково-освітнього закладу  у сфері впровадження цілей сталого розвитку.

7 грудня 2020 року,  за результатами цьогорічного оцінювання, Київський національний університет технологій та дизайну  вперше був включений до світового рейтингу GreenMetric World University Rankings.  Це дозволило нашому університету одержати право членства в глобальній мережі закладів вищої освіти, які впроваджують парадигму сталого розвитку в життя, ключовим  змістом якої є взаємодія та інтеграція економічних, соціальних і екологічних вимірів. 

Беручи участь у цій мережі, ми зможемо оцінити свою політику сталого розвитку та результати власної діяльності, а також порівняти її з іншими освітніми установами у рейтингу. Ми також зможемо поділитися своїм досвідом та вивчити найкращі практики з питань сталості в освітньому процесі з іншими університетами світу. 

Починаючи з 2010 року, GreenMetric World University Rankings класифікує університети у всьому світі за шістьма показниками: інфраструктура, енергетика та зміна клімату, поводження з відходами, вода, транспорт та екологічна освіта. Цьогорічні призові місця посіли Вагенінгенскій університет, Оксфордський університет та Ноттінгемський університет і всього сімнадцять університетів з України удостоїлись честі бути занесені до цього рейтингу, серед яких тепер і наш заклад. 

Ефективне формування фундаменту нашого університету, як науково-освітнього закладу вищої освіти міжнародного рівня,  скріплюється визнанням цінностей концепції сталого розвитку та турботою про прийдешні покоління, шляхом надання високоякісних освітніх послуг та турботою про охорону навколишнього середовища.

08.12.2020