КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Дизайнери-ювеліри КНУТД на Міжнародній виставці «ЮвелірЕкспо Україна – 2020»

Вже доброю традицією стало представлення студентами-ювелірами Київського національного університету технологій та дизайну власного творчого та наукового доробку на Міжнародній спеціалізованій ювелірній виставці «ЮвелірЕкспо Україна – 2020», яка відбулась 24-27 листопада 2020 року в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ).

В особливий для Університету рік – його 90-річний ювілей, відвідувачі мали можливість ознайомитись з одним із провідних закладів вищої освіти України – Київським національним університетом технологій та дизайну та унікальною освітньою програмою «Дизайн одягу (дизайн аксесуарів та ювелірних виробів)».

Представлені в експозиції виставки студентські ескізи ювелірних виробів та виготовлені в матеріалі прикраси були високо оцінені відвідувачами та керівниками ювелірних підприємств.

Впродовж чотирьох виставкових днів викладачі і студенти презентували унікальну освітню програму «Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів» та знайомили з особливостями навчального процесу з метою укріплення співпраці з ювелірною галуззю; пошуку нових підприємств-партнерів для проходження студентами виробничої практики; залучення провідних дизайнерів ювелірних виробів, керівників і власників ювелірних компаній до проведення лекцій і майстер-класів для наших студентів.

 

Такі заходи спонукають до подальшої плідної роботи з розвитку освітньої складової підготовки фахівців для ювелірної галузі та до обміну думками про сучасні тенденції розвитку, новітні тренди у дизайні прикрас, інноваційні технології виготовлення креативних виробів.

 

Вітаємо рідний Університет з ювілеєм та бажаємо натхнення та успіхів на довгі роки!

Запрошуємо на навчання за сучасною освітньою програмою «Дизайн одягу (дизайн аксесуарів та ювелірних виробів)»!

27.12.2020