КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Щирі вітання китайським партнерам, колегам, студентам та друзям з Новим 4719 Роком Білого Металевого Бика!

Ось нарешті і розпочався Новий Рік  Білого Металевого Бика в Китаї. Для китайців настав 4719-ий рік. Це одна із найшанованіших подій у Піднебесній, яка  вважається великим сімейним Святом Весни. Наш університет по праву можна вважати причетним до святкування цього гучного дійства разом з усім Великим китайським народом.  

Підтвердженням цьому стали знакові події, які не тільки звеличують своїми досягненнями Київський національний університет технологій та дизайну у продуктивній та результативній співпраці з китайськими працелюбними і цілеспрямованими колегами та партнерами, але й успішно вносить свій внесок в розбудову взаємовигідної співпраці України зі стратегічним партнером Китайською Народною Республікою!

Серед визначних досягнень нашого університету - відкриття Київського інституту в Технологічному університеті Цілу в Китаї, першим за всю історію українсько-китайських відносин, українським  закладом вищої освіти, ліцензованим Міністерством освіти Китайською Народною Республіки.

Чудовим новорічним подарунком стала публікація Українського державного центру міжнародної освіти ТОП-5 вишів в Україні де навчаються китайські студенти, в якому наш університет зайняв почесне перше місце! https://studyinukraine.gov.ua/privitannya-z-kitajskim-novim-rokom-vid-udcmo/#

У китайській культурі бик символізує вірність, старання та практичність у роботі. Наш університет готовий продовжувати бути професійним, цілеспрямованим і завзятим у навчанні студентів з Китаю у новому році. Наполягаючи на щирій відданості важливій справі виховання китайської молоді, працюючи разом з китайськими колегами та партнерами, ми разом якомога швидше розвіємо туман пандемії та докладемо усіх зусиль для сприяння подальшого розвитку, відкриваючи новий розділ китайсько-українського науково-освітнього співробітництва в постпандемічний період.

Тож, від імені усіх співробітників та студентів Київського національного університету технологій та дизайну, бажаємо процвітання та міцної дружби між Китаєм та Україною, щастя і здоров’я дружньому китайському народові та нових звершень у розбудові могутньої і квітучої Китайської Народної Республіки!

Бажаємо усім успішного Нового Року Бика, з новими звершеннями та перемогами!

Дякуємо!

 

13.02.2021