КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІТАЄМО З 70-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ ДИРЕКТОРА ЦЕНТРУ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ УНІВЕРСИТЕТУ АНАТОЛІЯ МИХАЙЛОВИЧА КОЗЛЕНКА!

Колектив нашого університету щиро вітає Анатолія Михайловича Козленка – директора Навчально-наукової лабораторії «Центр енергоефективності», громадського діяча, дипломата, міжнародного експерта у сфері управління енергоефективністю, заступника Міністра з питань житлово-комунального господарства України (2007-2009 рр.), КНУТД з 70-річним ювілеєм!

Анатолій Михайлович, за підтримки керівництва, створив в університеті сучасну Навчально-наукову лабораторію «Центр енергоефективності» на базі якої проходить навчання енергоменеджерів і енергоаудиторів, проводяться семінари та тренінги як для початківців, так і для фахівців у сфері енергоефективності. Своїм досвідом і запалом наш Ювіляр надихає здобувачів вищої освіти на формування енергосвідомості, активно долучається до всіх значущих форумів з підвищення енергоефективності.

Пан Козленко очолює комісію з енергоефективності ІСС Україна, є членом комісії з енергоефективності УСПП, був включений до складу української делегації в українсько-німецькій Групі високого рівня, засідання якої відбулося в Берліні . Приймав участь в експертно-інформаційному візиті «Кваліфікаційна та професійно-технічна освіта у секторі енергоефективності (ЕЕ)» у Мюнхені.

Професіоналізм  і самовідданість Анатолія Михайловича дозволив провести ряд енергоефективних змін в університеті, що значно поліпшило умови навчання та зробили його більш екологічним. В результаті активної роботи з українськими та іноземними компаніями і організаціями, університет заключив низку договорів про співпрацю, серед яких особливо варто виділити Меморандум між університетом та Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ про співробітництво,  в рамках реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка національного Фонду енергоефективності та програми екологічних реформ в (S2I) Україні».

Від усього серця бажаємо Анатолію Михайловичу міцного здоров’я, життєвої наснаги, великих досягнень та професійних успіхів!

 

 

26.02.2021