КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Угода про співпрацю з університетом Свентокшиська Політехніка

25 лютого 2021 р. відбулася он-лайн зустріч керівництва Київського національного університету технологій та дизайну на чолі з ректором проф. Іваном Грищенко з керівництвом Келецького технологічного університету «Politechnika Świętokrzyska» на чолі з ректором проф. Збігневом Коруба.

КНУТД на зустрічі представляли також проректор з наукової та інноваційної діяльності проф. Людмила Ганущак-Єфіменко, декан факультету Дизайну проф. Марина Колосніченко, директор ННІІВОН Олег Шевченко, професор кафедри дизайну інтер’єру і меблів проф. Вадим Абізов. Від польських партнерів активну участь у обговоренні приймали проректор з питань науки та розвитку проф. Влодзімерз Макієла, проректор з досліджень та співпраці з підприємцями проф. Марек Іванський та декан факультету будівництва та архітектури проф. Гжегож Світ.

Свентокшиська Політехніка розташована у польському місті Кельце і є важливим центром технічної освіти у регіоні. В даний час на 5 факультетах, 19 напрямах навчання та понад 60 спеціалізаціях навчаються 5000 студентів.  Під час зустрічі були обговорено питання майбутньої співпраці та підписано Угоду про науково-освітнє співробітництво між університетами.

 

Підписання угоди про співробітництво між університетами сприятиме створенню умов для подальшого розвитку міжнародної співпраці, інтернаціоналізації освіти, розвитку міжкультурного обміну, підготовці майбутніх висококваліфікованих фахівців.

27.02.2021