КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Нові можливості для студентів КНУТД одержати диплом від Британського вишу, в рамках узгодженої програми подвійного диплому

 

Започаткований керівництвом університету та впроваджений Офісом міжнародного співробітництва та євроінтеграції Інституту інтернаціоналізації КНУТД спільно з Факультетом економіки та бізнесу діалог з низкою університетів Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії приніс перші результати. Київський національний університет технологій та дизайну одержав офіційне підтвердження від Університету Західної Англії, Бристоль (UWE Bristol) щодо визнання освітньої програми «Менеджмент», яка розроблена та впроваджується Факультетом економіки та бізнесу КНУТД. Це дозволить здобувачам вищої освіти нашого університету, які навчаються за освітньою програмою «Менеджмент», одержати подвійний диплом , визнаний в Україні та Великий Британії. Схема навчання 3 роки в Україні та 1 рік у Великій Британії.

Університет Західної Англії, Бристоль має широкі партнерські відносини за цілим рядом навчальних моделей ( франшиза, 3 + 1 та подвійні ступені) в першу чергу в Азії, а також у Європі. UWE може зарахувати студентів КНУТД на останній рік 3-річного ступеня за програмою BSc Business and Management. Студенти зможуть приєднатися до програми UWE уже у вересні 2021 року.

Вимоги до студентів:

  • Середня оцінка за попередні роки – не нижче 7 за 10-бальною шкалою
  • Знання Англійської – не нижче 6 IELTS – позиція уточнюється.
  • Відповідати вимогам для отримання візи.

UWE - це великий регіональний університет, де навчається близько 30 000 студентів на 4 факультетах та 300 спеціальностях. Їх найбільший факультет - Бізнес та Право. Університет займає 2-е місце в Англії та 7-ме місце у Великобританії за задоволеністю студентів. UWE Bristol посідає 21-е місце у Великобританії за останньою щорічною таблицею ліги університетів від Guardian. У сітовому рейтингу QS - на 801+ місці, а у рейтингу Times High Education - на 401+ місці

UWE - сучасний, інтенсивно зростаючий університет, розташований в процвітаючому портовому місті Бристоль. UWE Bristol - один з найбільш популярних університетів Великобританії. В Університеті навчається близько 30,000 студентів і працюють близько 3,500 співробітників. Також UWE Bristol є найбільшим постачальником послуг у сфері вищої освіти на південному заході Англії в якому навчаються більше 4000 тисяч іноземних студентів із 140 країн світу.

Хоча Університет Західної Англії, Брістоль, є сучасним університетом, його історія починається в XVI столітті. Історія UWE Bristol - історія партнерства і співробітництва. UWE Bristol - вірний своїм традиціям, що дозволяє Університету рости і трансформуватися для того, щоб відповідати вимогам сучасних студентів і педагогіки вищої школи.

Університет постійно розвивається: за останній час інвестиції в нові факультети склали 300 мільйонів фунтів, включаючи інвестиції в студентський кампус та  спортивний центр на кампусі Френчай, а також в купівлю землі, що належить розташованій по сусідству компанії Хьюліт Паккард, для створення сучасного кампуса XXI століття.

 

Інтернаціоналізація КНУТД набирає обертів - наразі ведуться перемовини ще з двома британськими університетами щодо програм подвійних дипломів на спеціальностях Факультету економіки та бізнесу: Plymouth Marjon University та The University of Central Lancashire.

29.03.2021