КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Подвійне міжнародне визнання досягнень наукової школи факультету хімічних та біофармацевтичних технологій КНУТД!!!

Рясним щодо міжнародного визнання став для нашого університету березень 2021 року.  Світове визнання в галузі індустрії моди та дизайну доповнилося високою оцінкою міжнародних експертів навчально-наукових здобутків Кафедри промислової фармації Факультету хімічних та біофармацевтичних технологій Київського національного університету технологій та дизайну  - лідеру з підготовки бакалаврів та магістрів промислової фармації для фармацевтичної галузі України.

Втретє журнал CEOWORLD Magazine, після проведеного рейтингового дослідження, включив КНУТД до світового рейтингу ТОП-100 найкращих наукових шкіл та університетів, які забезпечують випуск високваліфікованих спеціалістів у сфері медицини та фармацевтії. В 2021 році наш університет посів 65 місце, покращивши на чотири позиції попереднє досягнення.

 

Не змусило довго чекати  інше визнання. Фармацевтична школа Київського національного університету технологій та дизайну занесена до Світового Списку Фармацевтичних Шкіл (World List of Pharmacy School) Міжнародної  фармацевтичної федерації (FIP - International Pharmaceutical Federation). Водночас Декан факультету хімічних та біофармацевтичних технологій професор Ольга Баула, як офіційний представник КНУТД, включена до в Академічної секції фармації (AcPS). 

Міжнародна фармацевтична федерація (FIP) є глобальним органом, що представляє фармацевтичну науку та фармацевтичну освіту. Завдяки 146 національним організаціям, членам академічних інституцій та окремим членам, федерація представляємо понад чотири мільйони фармацевтів, фармацевтичних вчених та фармацевтичних викладачів по всьому світу.

FIP, заснована в 1912 році, є неурядовою організацією із головним офісом у Нідерландах. Завдяки  партнерським стосункам та розгалуженій мережі, FIP працює, щоб підтримати розвиток фармацевтичної професії, шляхом практики та нових наукових інновацій, а також шляхом розвитку спеціалістів-фармацевтів для забезпечення світових потреб в галузі охорони здоров’я.

 

Тож вітаємо причетних співробітників  з високим досягненим - результатом  кропіткої, цілеспрямованої і злагодженої співпраці керівництва університету, науково-педагогічних працівників факультету та  Інституту інтернаціоналізації вищої освіти та науки й бажаємо подальших звершень!

29.03.2021