КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Візит ректора КНУТД Івана Грищенка, в складі офіційної делегації на чолі з Міністром освіти і науки України Сергієм Шкарлетом до Республіки Таджикистан

В складі офіційної делегації ректор Київського національного університету технологій та дизайну Іван Грищенко з 29 березня по 02 квітня 2021 року бере участь у візиті освітян і науковців на чолі з Міністром освіти і науки України Сергієм Шкарлетом до Республіки Таджикистан.

Головна мета візиту — проведення освітнього форуму «Вчимося в Україні», в роботі якого беруть участь міністри освіти і науки Таджикистану і України та керівники закладів вищої освіти обох країн.

30-го березня ректор Іван Грищенко в складі офіційної делегації відвідав Таджицький аграрний університет імені Ширіншоха Шотемура, де відбулася зустріч Міністра освіти і науки України, а також представників закладів вищої освіти України з громадянами Республіки Таджикистан - випускниками українських закладів вищої освіти.

Під час заходу ректор КНУТД представив учасникам науково-освітні досягнення нашого університету за 90-літню історію його існування та висловив сподівання таджикським колегам на подальшу плідну співпрацю.

В рамках програми візиту також розпочала свою роботу Освітня виставка «Study in Ukraine» для таджицької̈ молоді,  де представлено інформаційний стенд нашого університету, який викликав зацікавленість серед  майбутніх вступників.

 

31.03.2021