КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Київський національний університет технологій та дизайну , внесено до Світового реєстру даних про вищу освіту - WHED

Як дійсний член Міжнародної асоціації університетів (IAU - https://www.iau-aiu.net/spip.php?&lang=en&page=article&id_article=75#ua), Київський національний університет технологій та дизайну , внесено до Світового реєстру даних про вищу освіту (World Higher Education Database Portal (WHED) - https://www.whed.net , https://www.whed.net/results_institutions.php), основним та всеохоплюючим інструментом про світові системи вищої освіти, ступені та акредитовані установи.

Світовий реєстр даних вищої освіти  – інтернет-портал, що забезпечує всебічну та детальну авторитетну інформацію про системи вищої освіти та заклади вищої освіти у всьому світі. У співпраці з  ЮНЕСКО , WHED портал надає достовірну  інформацію про  вищі системи освіти в 196 країнах  та більш як 20 000 офіційно  акредитованих та  визнаних закладів вищої освіти (ЗВО ).

З 1950 року WHED портал був довідковим інструментом для національних вищих органів освіти, державних установ і національних наукових закладів. З часу прийняття в 2019 році  Глобальної конвенції ЮНЕСКО про визнання кваліфікацій, що стосуються  вищої освіти, кожний з внесених до реєстру ЗВО ідентифікується унікальним ідентифікатором- Глобальний ідентифікатор WHED .

Глобальний ідентифікатор WHED для Київського національного університету технологій та дизайну - 010359.

06.05.2021