КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Старт навчання в аспірантурі Київського національного університету технологій та дизайну – 2021

23 вересня 2021 року, відповідно до карантинних вимог, відбулась зустріч проректорки з наукової та інноваційної діяльності д.е.н, проф. Людмили Ганущак-Єфіменко з аспірантами 2021 року вступу. Проректорка від імені ректора д.е.н., проф., академіка НАПН України Івана Грищенка привітала аспірантів з успішним складанням іспитів, і поповненням наукової спільноти Київського національного університету технологій та дизайну, побажала, насамперед, здоров’я, натхнення та формування активної громадянської позиції, мотивації до просвітницької і наукової діяльності, креативності. Зазначила, що наукове життя університету динамічно розвивається, реалізуючи стратегічну мету й завдання, визначені Законом України «Про вищу освіту», Законом України «Про наукову та науково-технічну діяльність».  

Наукова спільнота КНУТД у 2021 році поповнилася 32 аспірантами, які вступили на навчання в університет за 11 спеціальностями і 9 галузями знань.

Під час зустрічі завідувач відділу докторантури і аспірантури к.т.н., доц. Світлана Арабулі ознайомила аспірантів з тими завданнями, які вони повинні вирішити протягом періоду навчання в аспірантурі, з особливостями підготовки на третьому освітньо-науковому рівні вищої освіти та з основними положеннями Кодексу академічної доброчесності Київського національного університету технологій та дизайну.

Про роботу Наукового товариства студентів та аспірантів КНУТД з майбутніми аспірантами спілкувалася голова НТСА Валерія Кураксіна. Вона розповіла про перспективи і можливості, які відкриваються перед аспірантами, і запросила їх до активної життєвої позиції та співпраці.

Бажаємо успіхів аспірантам та науковим керівникам!

29.09.2021