КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАНУРЕННЯ СТУДЕНТІВ В ЧАРІВНИЙ СВІТ ДИЗАЙНУ

29 вересня 2021 року відбулася поїздка студентів інституту інженерії та інформаційних технологій і факультету дизайну до МВЦ, що на Броварському проспекті, для відвідування виставки Design Living Tendency 2021. Для студентів групи БНТ-21 ця подія стала першим знайомством з сучасним станом українського дизайну. Студентів першого курсу супроводжували студенти груп БДп-18 та БДп-19, які вже мають достатній досвід в сфері світлодизайну.

Під час поїздки в комфортабельному мікроавтобусі студенти, які починають своє знайомство з Києвом, змогли помилуватися чудовими краєвидами міста на схилах Дніпра.

Цікаві розробки сучасних українських виробників дивували своїми естетичними і, водночас,технологічними виробами. Студенти змогли побачити, як останні досягнення наукової думки знаходять своє втілення в витончених елементах інтер’єру.

Разом з керівником наукового гуртка, доцентом кафедри ПФВМ Олейніковою Іриною Веніамінівною, студенти обговорювали можливість використання певних ідей, запозичених на цій виставці, у своїх власних проєктах.

Особливу увагу привернула можливість вторинного використання пластикових пляшок для створення нових матеріалів для оздоблення офісів та домівок.

Спільна участь студентів-дизайнерів старших курсів і студентів першокурсників спеціальності 105 «Прикладна фізика та наноматеріали», освітня програма яких зорієнтована на використання технологій в дизайні, дозволила створити творчий тандем, який забезпечує спадкоємність традицій університету.  

04.10.2021