КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Привітання китайським колегам з нагоди 72-річчя від дня заснування Китайської Народної Республіки!

ПРИВІТАННЯ КИТАЙСЬКИМ КОЛЕГАМ З НАГОДИ 72-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ ЗАСНУВАННЯ КИТАЙСЬКОЇ НАРОДНОЇ РЕСПУБЛІКИ!

Співробітники та студенти Київського національного університету технологій та дизайну на чолі ректором професором Грищенко Іваном Михайловичем щиро вітають китайських колег, китайських студентів і весь прогресивний китайський народ з головним державним святом Китаю - Днем утворення Китайської Народної Республіки!

 День заснування Китайської Народної Республіки 1 жовтня 1949 - це символ єдності китайського суспільства, наступності поколінь, поваги до традицій, який дозволяє зберігати та примножувати все хороше і цінне, накопичене попередніми поколіннями заради світлого майбутнього їхніх дітей і онуків на основі мудрої ефективної стратегічної політики керівників країни та сумлінної праці китайського народу.

Бажаючи подальшого економічного, соціального і науково-інноваційного зростання китайським колегам наш університет з гордістю відзначає причетність до формування науково-освітнього потенціалу китайської молоді, передаючи свої високопрофесійні знання майбутнім фахівцям в Україні та Київському інституті Технологічного університету Цілу в Китаї. Сьогодні майже 800 китайських студентів здобувають вищу освіту в одному з найкращих вузів України - лідері в сфері дизайну та фармації зі світовим визнанням.

Бажаємо миру, економічного процвітання і благополуччя дружньому китайському народові, а також висловлюємо надію на подальший розвиток взаємовигідних відносин між Україною і Китаєм на всіх рівнях!

З повагою,

Колектив Київського національного університету технологій та дизайну

З оригіналом привітання китайською мовою Ви можете ознайомитись за посиланням

08.10.2021