КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Мотиваційна зустріч з аспірантами Київського національного університету технологій та дизайну

5 жовтня 2021 року, відповідно до карантинних вимог, відбулась зустріч завідувача відділу докторантури і аспірантури к.т.н., доц. Світлани Арабулі з аспірантами 2 року навчання. Завідувач від імені ректора д.е.н., проф., академіка НАПН України Івана Грищенка привітала аспірантів з успішним завершенням першого курсу навчання та початком нового 2021-2022 навчального року.

Під час зустрічі завідувач відділу докторантури і аспірантури Світлана Арабулі ознайомила аспірантів з тими завданнями, які стоять перед ними на 2 курсі навчання в аспірантурі та з основними положеннями Кодексу академічної доброчесності Київського національного університету технологій та дизайну.

Протягом зустрічі голови та заступники голів фахових журналів університету д.е.н., проф. Людмила Ганущак-Єфіменко, д.т.н., проф. Ігор Панасюк, д.т.н., проф. Калина Пашкевич, д.т.н., проф. Олена Кизимчук презентували аспірантам фахові наукові журнали університету, які відносяться, згідно рішення МОН України, до «категорії Б», ознайомили з планом науково-практичних конференцій та запросили аспірантів до друку наукових результатів їх дисертаційних досліджень у виданнях університету.

Професор, д.пед.н., Олександр Колумбет як керівник педагогічної практики аспірантів університету ознайомив їх з особливостями проходження практики, завданнями і, відповідно, з критеріями оцінювання.

Бажаємо успіхів та здоров’я аспірантам та їх науковим керівникам!

 

08.10.2021