КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Дружний і численний колектив Київського національного університету технологій та дизайну щиро вітає свого керівника з Днем народження!

Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот.

Дозвольте побажати Вам, Шановний Іване Михайловичу, невпинного руху вперед, міцного здоров'я та оптимізму, безмежної енергії та наснаги у Вашій відповідальній та благородній справі, невичерпного запасу сил та натхнення, аби і надалі піднімати освіту на якісно новий, більш високий рівень. На кожному з етапів розвитку університету Ви приносили і впроваджували багато нового, що дозволяло університету не тільки закріплювати свої лідируючі позиції в Україні та світі, а й підвищувати його конкурентоспроможність та популярність.

Неможливо перебільшити вагомість Вашого особистого внеску у справу розвитку національної освіти і науки, пропагування філософії освітнього партнерства, розробку новітніх інноваційних підходів до надання освітніх послуг, імплементацію студентоцентрованого компетентнісного навчання як нової парадигми сучасної вищої освіти.

Даючи найвищу оцінку Вашій професійній та науковій діяльності, Вас неодноразово нагороджено високими державними нагородами та відзнаками, присвоєно почесні звання.

Нехай справа, якій Ви віддаєте свої душевні і фізичні сили, досвід, знання, приносить радість і натхнення. Нехай поруч будуть близькі Вам люди. Міцного здоров'я Вам, енергії, бадьорості духу, терпіння, душевної гармонії та оптимізму у Вашій нелегкій роботі з керування великим освітнім закладом та виховання нової генерації молоді, збереження та примноження традицій європейського гуманізму та демократії для формування і відтворення інтелектуального капіталу нації для забезпечення сталого економічного розвитку та процвітання України.

З глибокою повагою, від щирого серця колектив університету

11.11.2021