КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДБУЛАСЯ КОНФЕРЕНЦІЯ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ УНІВЕРСИТЕТУ!

24 грудня 2021 року відбулася конференція трудового колективу Київського національного університету технологій та дизайну за участю членів наглядової ради, вченої ради університету, представників кластеру легкої промисловості, запрошених гостей. Іван ГРИЩЕНКО, ректор, доктор економічних наук, професор представив звіт про основні результати діяльності університету у 2021 році.

Іван Михайлович зосередив увагу на досягненнях науково-викладацького колективу та окреслив стратегічно важливі напрями розвитку університету на найближче майбутнє.

«Головні виклики й завдання сучасного університету – забезпечити сталий розвиток, бути адаптивним і відповідним до актуальних вимог молодої людини та ринку праці. Саме це визначає його життєздатність. Для успішного управління в університеті сьогодні важливі такі чотири компоненти: гнучкість, експеримент, підвищення якості та лідерство. Можу впевнено сказати, що наш Університет є саме таким!» – наголосив Іван Михайлович.

В обговоренні звіту ректора взяв участь Василь КРЕМЕНЬ, голова наглядової ради, Президент НАПН України, доктор філософських наук, професор який надав позитивну оцінку діяльності університету у 2021р. Відмічено значні наукові здобутки та стрімкий розвиток освітньої інтернаціоналізації КНУТД, що підтверджується високими позиціями університету в міжнародних рейтингах. Таких результатів досягнуто завдяки чіткій стратегії розвитку, якісному менеджменту, професійному колективу, тісній співпраці з владою, бізнес-партнерами та іноземними ЗВО-партнерами, – підсумував Василь Григорович.

Голова наглядової ради університету, Президент НАПН України, д.ф.н., проф. Василь Кремень

 

Виступив також Віктор ЛІЩУК, представник Освітнього інвестиційно-технологічного кластеру легкої промисловості, доктор технічних наук, професор який відмітив, що завдячуючи університету, який об’єднує підприємців і виробників, та залучає їх до науково-дослідної роботи, кластер легкої промисловості стрімко розвивається як потужний інструментом інноваційного розвитку регіону, що сприяє відродженню легкої промисловості та підвищенню конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості учасників кластеру через інтеграцію їх економічного та наукового потенціалів.

 

Представник Кластеру легкої промисловості, д.т.н., проф. Віктор Ліщук

 

Також під час урочистого заходу Іван Грищенко вручив дипломи докторів філософії та докторів наук, атестати професора та доцента кафедр, посвідчення почесного професора і доцента КНУТД науково-педагогічним працівникам університету.

На завершення Іван Михайлович подякував колективу за плідну працю, привітав із новорічними святами, побажав міцного здоров’я, миру та процвітання Київського національного університету технологій та дизайну!

29.12.2021