КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДО ЗВІТУ РЕКТОРА КНУТД ЗА 2021 РІК

Як уже повідомлялося, 24 грудня 2021 року на конференції трудового колективу університету відбувся щорічний Звіт ректора Київського національного університету технологій та дизайну професора, доктора економічних наук, академіка НАПН України, заслуженого працівника освіти України Івана Михайловича Грищенка. У виступі було розкрито здобутки та досягнення університету та відображено результати наполегливої праці, яка була зроблена колективом протягом року.

На конференції трудового колективу були присутні представники наглядової ради КНУТД, кластеру легкої промисловості, бізнес-партнери Університету.

Звіт ректора відбувся у форматі відео та мультимедійної презентації про діяльність Університету у 2021 році та доповіді. Було представлено динаміку розвитку багатогранної діяльності КНУТД. Озвучено досягнення науково-педагогічного, наукового, педагогічного колективу та всіх служб і структурних підрозділів, окреслено стратегічно важливі напрями розвитку Університету на найближче майбутнє.

Одним із Стратегічних напрямів розвитку Університету є забезпечення органічного поєднання в освітньому процесі освітньої, наукової, інноваційної та мистецької діяльності. В доповнення до попередньої інформації про конференцію трудового колективу, надаємо розширений звіт про культурні та креативні напрями роботи університету за 2021 рік.

Мистецькі, творчі та креативні особливості діяльності колективу університету висвітлив професор кафедри філології та перекладу, доктор наук державного управління Володимир Дорошенко.

Заслужений артист України, композитор та співак, професор кафедри сценічного мистецтва Михайло Брунський, один із організаторів I Всеукраїнського студентського конкурсу вокального мистецтва «Зіркова пісня», виступив із піснями та поділився досвідом міжнародної популяризації університету в Об’єднаних Арабських Еміратах.

З вітальним словом виступив український поет-пісняр, народний артист України, Почесний доктор КНУТД Вади́м Кри́щенко, який привітав колектив з прийдешніми святами. Вадим Дмитрович наголосив, що педагог – це не просто професія, це служіння майбутньому, творча місія! І кожен педагог, який добровільно стає на цей важкий шлях служіння, вписує своє ім’я в книгу майбутнього.

Заслужений артист України. унікальний музикант і композитор, який володіє понад 140 музичними інструментами, що дозволило йому потрапити до Книги рекордів України  - Михайло Твердий виконав легендарні композиції в стилі смус-джаз. Він багато років продовжує мистецьку та виховну роботу в університеті з-поміж студентів.

Підтримує розвиток мистецького напряму нашого університету й переможець міжнародних конкурсів у Франції, Італії, Ірландії, Іспанії; володар «Золотої медалі» (Франція), український всесвітньовідомий акордеоніст-віртуоз, який потрапив до Книги рекордів України, як єдиний володар 3-х «Золотих лір» – Ігорь Завадський.

Відомий український майстер художнього слова, Герой України, народний артист України, лауреат Національної премії України імені Т. Г. Шевченка Анатолій Паламаренко, як член наглядової ради університету, також підтримав здобутки університету у 2021 році і звіт ректора.

Заслужена артистка України Тетяна Кисляк, яка вже багато років працює на кафедрі сценічного мистецтва, виховує у студентів любов до України, української культури, української пісні виступила на конференції. Делегати конференції відчули неперевершене тепло та енергію, якою вона ділиться із молоддю та глядачами.

Конференція завершилась вітанням голови профкому університету Арсенієм Арабулі. Він привітав всіх із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

31.12.2021