КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СПІВРОБІТНИЦТВО МІЖ IT-КОМПАНІЄЮ «ЕПАМ СИСТЕМЗ» ТА КНУТД

Одна з приємних подій нового 2022 року – організація зустрічі в університеті з представниками IT-компанії ЕПАМ СИСТЕМЗ. Компанію ЕРАМ СИСТЕМЗ представляли керівник EPAM University Program в Україні Денис Гриньов, керівник EPAM University Program у Центральному регіоні Олег Кустов.

Головна мета візиту – укладання договору про співробітництво між ЕПАМ СИСТЕМЗ та КНУТД.

Гостей університету зустріли директор інституту інженерії та інформаційних технологій КНУТД Ігор Панасюк і декан факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій Володимир Павленко. Відбулось ознайомлення представників компанії ЕПАМ СИСТЕМЗ  з університетом і особливостями навчання студентів за ІТ-спеціальностями.

Під час зустрічі з ректором університету Іваном Грищенком, відбулися перемовини та підписання договору про співпрацю між IT-компанією EPAM та КНУТД. На зустрічі були присутні: проректор з науково-педагогічної діяльності Оксана Моргулець, проректор з цифрової трансформації Володимир Стаценко, директор Інституту інженерії та інформаційних технологій КНУТД Ігор Панасюк, декан факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій Володимир Павленко, керівник EPAM University Program в Україні Денис Гриньов, керівник EPAM University Program у Центральному регіоні Олег Кустов.

 

 

Предметом договору між КНУТД та компанією EPAM є взаємовигідне партнерство, зокрема: спеціальні навчальні програми та можливості для старту кар’єри студентів нашого університету, проведення спільних профільних заходів із залученням експертів компанії, нові формати навчання та колаборація з отримання практичних навичок у студентів, підтримка та допомога в актуалізації навчальних планів, програм, технічна підтримка освітнього процесу з боку компанії.

Наприкінці візиту керівник EPAM University Program в Україні Денис Гриньов відповів на запитання студентів університету.

28.01.2022