КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

БУТИ ГІДНИМИ ВИПУСКНИКАМИ КНУТД!

26 січня 2022 року у Київському національному університеті технологій та дизайну  відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістра випускникам 2021 року. Вручення дипломів – це урочиста, незабутня для кожного подія. 490 випускників магістрів різних спеціальностей завершили навчання в Alma mater, яка дала сучасні знання та вміння, створила умови для щасливого майбутнього молодих фахівців.  

Диплом столичного, національного університету, як провідного університету у сфері індустрії моди й дизайну за європейською традицією вручається в урочистому, університетському одязі – мантіях і конфедератках. Наші випускники, а вчора ще студенти, одягають таке церемоніальне вбрання в день вручення дипломів. Ця давня європейська традиція робить церемонію особливо урочистою, а самих студентів – серйозними й гордими своїми званнями.

Зворушливо та щиро привітав випускників Іван Грищенко, ректор Університету, професор, доктор економічних наук, академік НАПН України. Іван Михайлович, зазначив, що  ми проводжаємо у світ частину найдорожчого людського капіталу не тільки університету, а й українського суспільства – молодих, креативно підготовлених фахівців, які вливаються у реальну економіку, і від них буде залежати майбутнє України, і не тільки України.

– Сподіваюсь, що ті компетентності та знання, які ви отримали у славному університеті допоможуть Вам стати успішними в житті, а отже і щасливими.

Ми всі сподіваємось, що ви будете любити свою альма-матер до глибини душі, як люблять батьків, Батьківщину, пишатися своїм університетом та підтримувати його у майбутньому. Ми будемо дуже раді Вам, якщо Ви будете приїздити в свою аlma mater, до своїх учителів, які віддали Вам частину своїх сердець і любові.

Ректор також подякував викладачам і співробітникам університету, які протягом багатьох років створюють належні умови для навчаннята вручив дипломи найкращим випускникам.

Від імені магістрів зі словами вдячності виступили Тетяна Паращак (факультет індустрії моди) та Владислав Шерстньов (факультет мехатроніки та комп’ютерних технологій). Вони подякували ректору та викладачам за роки навчання, здобуті знання і навички в одному з найкращих дизайнерських вишів України і запевнили, що  збережуть теплі й світлі спогади про студентські роки.

Шановні випускники, вітаємо Вас, бажаємо не втрачати життєвий оптимізм і той запал, який супроводжував вас протягом усіх років навчання. Впевнені, що Ви будете гідно нести статус випускника  Київського національного університету технологій та дизайну й прославлятимете рідний університет та нашу країну гідними справами, своїми успіхами та досягненнями!

30.01.2022