КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

НАГОРОДЖЕННЯ УЧАСНИКІВ ТА ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «ШОПЕР-DUZHE ECO. DUZHE FASHION»

У рамках 43-ї Міжнародної спеціалізованої виставки взуття, шкіргалантереї, хутра та комплектуючих «Leather&Shoes» 27 січня 2022 р. відбулася презентація робіт, нагородження учасників та переможців студентського творчого конкурсу «Шопер-Duzhe eco. Duzhe fashion».

У конкурсі взяли участь 70 здобувачів вищої та фахової передвищої освіти факультету індустрії моди, факультету дизайну та ВСП «Фахового коледжу мистецтв та дизайну» Київського національного університету технологій та дизайну, які представили 162 ескізи сумок-шоперів. За результатами першого етапу розробники 18 робіт стали учасниками півфіналу чиї роботи презентували на майданчику спеціалізованої виставки.

  

  

Півфіналісти та переможці конкурсу отримали дипломи учасників та нагороди від ініціатора конкурсу – співзасновника ТОВ «ТК-ХАБ» (компанії власника бренду «ТаКаSUMKA») Олександра Соколовського та ректора Київського національного університету технологій та дизайну Івана Грищенка.

  

Переможцями студентського творчого конкурсу стали:

І місце – Адріана Оріховська (гр. БІМд-21); ІІ місце – Даниїл Ткаченко (гр. БІМдск-21); ІІІ місце – Анна Сахарук (гр. БШ-21). У номінації «Глядацькі симпатії» перемогла Ліна Бугай (БДк2-21), «За майстерність» – Аліна Захарець (БДк-2-21).

Ми дякуємо пану Олександру Соколовському українському підприємцю, співзасновнику ТОВ «ТК-ХАБ» (компанії власника бренду «ТаКаSUMKA») та ректору Київського національного університету технологій та дизайну Івану Грищенку за надану можливість розкриття творчого потенціалу студентів. Київський національний університет технологій та дизайну завжди готовий до нових спільних проєктів.

01.02.2022