КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УНІВЕРСИТЕТ ВІДЗНАЧИВ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ!

12 серпня 2022 року Університет відзначив Міжнародний день молоді! У цей день відбулося урочисте засідання студентського парламенту Київського національного університету технологій та дизайну приурочене Дню молоді України, який ми святкуємо разом з усім світом! Із вітальним словом до студентів звернулася проректорка з освітньої діяльності Оксана Моргулець.

Нині важкі часи… І кожен робить посильний внесок у боротьбу за свободу нашої країни, за майбутнє вільної нації. Ви, наші студенти,  саме те молоде покоління, якому творити і будувати нову вільну Україну! А також вам доведеться відбудовувати нашу країну після війни з ницим ворогом. А тому головним вашим завданням сьогодні є сумлінне навчання, для того, щоб стати найкращими фахівцями: дослідниками, конструкторами, технологами, інженерами, правознавцями, керівниками, митцями, дизайнерами…

Миру і міцного здоров’я вам, творчих злетів та успіхів! Будьте сильними, вільними, відкритими до всього нового, не бійтеся помилок, поважайте своїх вчителів і викладачів  та любіть свою Батьківщину!

Ми вами пишаємося! Ви є Україна!

12/08/2022

14.08.2022