КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч з представниками компанії SoftServe

У режимі відеоконференції 25.11.2022 відбулася зустріч співробітників Київського національного університету технологій та дизайну з представниками компанії SoftServe. У зустрічі прийняли участь проректор КНУТД з цифрової трансформації Володимир Стаценко, директор ННІІІТ Ігор Панасюк, завідувач кафедри КІЕМ Борис Злотенко, освітня менеджерка компанії SoftServe Марія Рашкевич і маркетолог компанії SoftServe Роман Куриленко.

SoftServe — це українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. Головні офіси компанії розташовані у Львові й Остіні (штат Техас, США), понад 10000 співробітників працюють у європейських та американських офісах компанії. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та, входить в трійку найбільших аутсорсингових компаній України.

У ході зустрічі були розглянуті шляхи покращення професійної підготовки фахівців в галузі інформаційних технологій, з урахуванням досвіду провідних компаній, які мають успіх на вітчизняному і глобальному ринках праці. У зв’язку з цим досягнуто домовленість щодо подальшого спільного обговорення освітньо-професійної програми «Комп’ютерні системи та мережі» з метою її удосконалення.

Також були порушені питання стосовно дуальної, неформальної та інформальної освіти, зокрема створення для студентів КНУТД можливості навчання в процесі професійної діяльності безпосередньо на робочих місцях компанії SoftServe.

За підсумками зустрічі були окреслені форми і напрями підготовки фахівців з комп’ютерної інженерії в КНУТД разом з компанією SoftServe, включаючи навчання студентів і підвищення кваліфікації викладачів.

28.11.2022