КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

НАЦІОНАЛЬНЕ АГЕНТСТВО ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ ІЗ ПРЕЗЕНТАЦІЄЮ В КНУТД

28 листопада 2022 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбувся методичний семінар «Актуальні питання забезпечення якості вищої освіти в умовах воєнного стану». Захід було проведено Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти для гарантів освітніх програм та керівників освітніх структурних підрозділів університету.

Спікери семінару: голова Національного агентства Андрій Бутенко та заступник голови Олена Єременко, виступили із презентацією «Основні кроки самоаналізу освітньої програми й методика його проведення». У виступі наголошувалося на важливості створення і системному забезпеченні ефективного функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності університету.

Наші поважні спікери були відкриті до дискусії, наводили приклади із практичної діяльності, та, що головне для слухачів, змістовно й по сутті відповіли на усі запитання учасників семінару, що  дало змогу гарантам освітніх програм структурувати розуміння процесу підготовки до акредитації.

Щиро дякуємо, вельмишановним Андрію Петровичу та Олені Володимирівні, за приділену увагу і  час, корисні поради, закцентовані вектори розвитку внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти  у КНУТД.

29.11.2022