КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ НА КАФЕДРІ ПРОМИСЛОВОЇ ФАРМАЦІЇ

18, 22 та 24 листопада 2022 року на кафедрі промислової фармації пройшли захисти дипломних магістерських робіт здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 226 Фармація, промислова фармація. Цього року захист проходив в аудиторіях кафедри у змішаному режимі з використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій, адже студенти, які через війну були змушені виїхати за кордон, захищали свої роботи в онлайн-форматі та довели, що ніщо не стає на перешкоді здобуття освітнього ступеня магістра.

 

Оцінювала наукові роботи магістрантів державна екзаменаційна комісія, до складу якої увійшли фахівці кафедри промислової фармації д.т.н., доцент Володимир БЕССАРАБОВ, к.х.н., доцент Галина КУЗЬМІНА, к.фарм.н., доцент Олена САЛІЙ. Головою державної екзаменаційної комісії був запрошений завідуючий відділом спектрохімічних досліджень Інституту фізико-органічної хімії та вуглехімії ім Л.М. Литвиненка НАН України, с.н.с., к.х.н. Андрій РЕДЬКО. Секретар екзаменаційної комісії к.б.н. Ганна ХАРИТОНЕНКО. На захисті дипломних магістерських робіт була присутня декан факультету хімічних та біофармацевтичних технологій, к.х.н., доцент Ольга БАУЛА.

Протягом трьох днів плідної роботи випускники кафедри промислової фармації показали, що навіть незважаючи на складні умови воєнного  стану, усі вони, під надійним керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри, на високому рівні виконали свої наукові роботи. Представлені на захисті дипломні роботи вирізнялися актуальною тематикою, новизною авторських розробок, а також практичним спрямуванням, що викликало жваву дискусію та цікаві запитання від голови та членів екзаменаційної комісії. Магістранти давали аргументовані та змістовні відповіді на кожне з поставлених запитань, чим вкотре продемонстрували високий рівень професійної підготовки.

Вітаємо випускників кафедри промислової фармації із відмінним захистом дипломних магістерських робіт та бажаємо їм подальших успіхів у всіх починаннях та професійного розвитку під мирним небом! А тих, хто не мислить себе без науково-дослідницької діяльності, чекаємо в аспірантурі!

02.12.2022