КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД СТАВ ЧЛЕНОМ АСОЦІАЦІЇ УНІВЕРСИТЕТІВ ТЕКСТИЛЬНОГО ПРОФІЛЮ AUTEX

17 листопада 2022 року на засіданні Генеральної Асамблеї AUTEX Факультет мистецтв і моди репрезентував Київський національний університет технологій та дизайну. Захід відбувався в онлайн-форматі на базі Технічного університету «Георге Асачі», м. Ясси, Румунія. За дорученням Івана Грищенка, ректора університету, доктора економічних наук, професора, академіка НАПН України університет репрезентували Світлана Арабулі, представник КНУТД в Асоціації AUTEX, кандидат технічних наук, доцент та Олена Кизимчук, професор, доктор технічних наук. Рішенням Генеральної асамблеї AUTEX Київський національний університет технологій та дизайну було обрано членом Асоціації.

AUTEX – це всесвітня мережа університетів текстильного профілю, яка була заснована у 1994 році та нині налічує 41 члена з 28 країн Європи, Азії, Америки, Африки та Австралії. Асоціація об’єднує університети з метою підтримки й популяризації текстильної освіти та досліджень у світі.

Науково-педагогічний колектив КНУТД отримав можливість доєднатися до «текстильної» світової спільноти та опублікування результатів наукових досліджень у журналі AUTEX RESEARCH JOURNAL, який індексується в наукометричній базі Скопус (Q2, Impact factor = 1.944).

23.12.2022