КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЛЕКЦІЯ ДЛЯ АСПІРАНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 «ПРАВО»

26 грудня 2022 року о 12:00 для аспірантів кафедри приватного та публічного права, які навчаються за спеціальністю 081 «Право», на платформі Zoom відбулася онлайн-лекція на тему: «Органи публічної адміністрації в системі суб’єктів реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб: проблеми теорії та практики».

Організатором лекційного заняття від Київського національного університету технологій та дизайну виступила кафедра приватного та публічного права.

Лектором заходу була Наталія Атаманчук – доктор юридичних наук, доцент, провідний науковий співробітник відділу дослідження проблем взаємодії держави і громадянського суспільства Київського регіонального центру Національної академії правових наук України.

У заході взяли участь аспіранти кафедри приватного та публічного права: Микола Возний, Віктор Дасюк, Анна Грищенко, Віктор Єфіменко, Ірина Полат.

Під час лекції було звернуто увагу на те, що реалізація прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб є основним завданням органів публічної адміністрації, окреслено сучасний стан правового забезпечення діяльності органів публічної адміністрації як суб’єктів реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб, розглянуто проблеми, які потребують законодавчого перегляду та належної правової регламентації у цій сфері.  

Щиро вдячні Наталії Атаманчук за цікаву та змістовну лекцію!

26.12.2022